دسر طالبی با ژلهی بلوبری
مواد لازم برای 2-4 نفر
پودر ژلهی بلوبری .........................1 بسته
آب جوش ...................................2 لیوان
طالبی متوسط ..........................یك عدد
روش تهیه
پودر ژله را در 2 لیوان آب جوش حل نمائید و صبر كنید تا خنك شود. بعد مقداری از طالبی را برش دهید و با قاشق سوپخوری، تخمههای آن را جدا سازید، ولی مواظب باشید سوراخ نشود. اكنون به آرامی ژلهی سردشده را داخل پوستهی طالبی بریزید و تكهی برش داده را روی طالبی بگذارید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ژلهی داخل پوست طالبی سفت شود. حالا دسر را برش بزنید و میل كنید.