كیك زنجبیلی
مواد لازم برای10-8 نفر:
تخممرغ........................... 3 عدد
شكر ................................225 گرم
روغن مایع......................... 250 میلیلیتر
وانیل................................ یك چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ......................1 قاشق غذاخوری
كدوی رنده شده.................200 گرم
زنجبیل تازه رنده شده..........2 قاشق غذاخوری
آرد سفید............................350 گرم
بیكینگپودر ............................1 قاشق چایخوری
نمك.................................. یك دوم قاشق چایخوری
دارچین ..............................1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نمایید. شكر، تخممرغ و وانیل را خوب با هم بزنید كمكم روغن را به آن بیفزایید سپس پودر زنجبیل، كدو، زنجبیل تازه رنده شده، دارچین، آرد، بیكینگپودر و نمك را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود قالب مورد نظر را چرب نموده مخلوط را در آن بریزید سپس ظرف را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت قرار دهید تا بپزد برای تشخیص اینكه كیك پخته است میتوانید كاردی را در آن فرو كنید اگر كارد به مواد كیك آغشته نشود كیك آماده است و اجازه دهید كیك 20 دقیقه در قالب بماند تا خنك شود سپس از قالب خارج كنید. خانمهای باردار میتوانند برای جلوگیری از حالت تهوع یك برش از این كیك را صبح ناشتا میل نمایید.
نكته تغذیهای: اثر ضدتهوع زنجبیل به خوبی اثبات شده لذا میتوان در تهیه غذاهای خانمهای باردار از آن استفاده كرد.