Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:47

20
تیر
كيك زنجبيلی

كيك زنجبيلی

طرز تهیه كيك زنجبيلی

 كیك زنجبیلی

 

 

 

مواد لازم برای10-8 نفر:

 تخم‌مرغ........................... 3 عدد

شكر ................................225 گرم

روغن مایع......................... 250 میلی‌لیتر

وانیل................................ یك چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل ......................1 قاشق غذاخوری

كدوی رنده شده.................200 گرم

زنجبیل تازه رنده شده..........2 قاشق غذاخوری

آرد سفید............................350 گرم

 بیكینگ‌پودر ............................1 قاشق چای‌خوری

نمك.................................. یك دوم قاشق چای‌خوری

دارچین ..............................1 قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه:

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نمایید. شكر، تخم‌مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید كم‌كم روغن را به آن بیفزایید سپس پودر زنجبیل، كدو، زنجبیل تازه رنده شده، دارچین، آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود قالب مورد نظر را چرب نموده مخلوط را در آن بریزید سپس ظرف را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت قرار دهید تا بپزد برای تشخیص اینكه كیك پخته است می‌توانید كاردی را در آن فرو كنید اگر كارد به مواد كیك آغشته نشود كیك آماده است و اجازه دهید كیك 20 دقیقه در قالب بماند تا خنك شود سپس از قالب خارج كنید. خانم‌های باردار می‌توانند برای جلوگیری از حالت تهوع یك برش از این كیك را صبح ناشتا میل نمایید.

 

  

نكته تغذیه‌ای: اثر ضدتهوع زنجبیل به خوبی اثبات شده لذا می‌توان در تهیه غذاهای خانم‌های باردار از آن استفاده كرد.

 

 

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك زنجبيلی تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز