Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:52

20
تیر
دسر هلو با خمير بادام

دسر هلو با خمير بادام

طرز تهیه دسر هلو با خمير بادام

دسر هلو با خمير بادام

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

 

شكر ..................................................6 قاشق غذاخوری

آب لیمو.............................................. 3 قاشق غذاخوری

آب.................................................... 1 لیوان

بادام آسیاب شده........................... 100 گرم

پودر قند......................................... 50 گرم

عرق بهار نارنج .................................2 قاشق غذاخوری

كره ...............................................2 قاشق غذاخوری

هلو هسته جدا ...............................1 كیلوگرم

برگ تازه نعنا .................................به مقدار لازم

 

روش تهیه:

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. شكر، آب لیمو و آب را در ظرف لعابی كوچكی بریزید و بگذارید به مدت 10-5 دقیقه به آرامی بجوشد تا شهد لطیفی به دست آید.

بادام آسیاب شده، پودر قند، عرق بهارنارنج و كره را مخلوط كنید تا خمیر یكدست شود. اگر خمیر سفت بود كمی عرق بهار به آن اضافه كنید تا خمیر لطیف شود.

هلوها را بشویید سپس یك برش در شیار آن داده و هسته را بیرون آورید و مقداری خمیر بادام را به صورت گلوله درآورده در آن قرار داده و با دقت شهد آماده را اطراف هلوها بریزید؛ در ظرف را با فویل بپوشانید و حدود 25 دقیقه در فر بپزید.

هلوها را با كمی شهد درون ظرفی گذاشته و با برگ‌های تازه نعنا تزیین و سرو نمایید.

 

 

نكته تغذیه‌ای: هلو میوه‌ای است حاوی ویتامین A و ویتامین C، بادام هم سرشار از اسید چرب ضروری امگا-6 و همینطور حاوی پروتیین، كلسیم و روی است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر هلو با خمير بادام تعداد بازديد: 715 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز