كيك شيفون با ميوه
مواد لازم برای 10- 12 نفر
آرد..................................................290 گرم
تخممرغ..............................................8 عدد
شكر ...............................................220 گرم
وانیلین..............................................یك چهارم قاشق چایخوری
كرهی آبكرده.....................................100 گرم
خامهی فرمگرفته حدود .......................200 گرم
میوه به دلخواه....................................به میزان لازم
روش تهیه:
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، گرم كنید. دو قالب به قطر 22 سانتیمتر را چرب كنید و كفشان را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد را سه بار الك كنید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها و شكر را در كاسهای بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ و غلیظ شود. دقت كنید كه كف كاسه، با آب جوش تماس نداشته باشد! سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و همزدن را ادامه دهید تا مایه، قدری خنك شود. حالا وانیلین، كرهی سردشده و آرد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. اكنون مایه را به طور مساوی در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) بپزید. همینكه كیكها خنك شدند، بین آنها خامه و میوه بچینید و روی كیك را با پودر شكر تزئین نمائید. اینك كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبایی بگذارید.
یادآوری: برای تزئین این كیك از قدری شكلات ، گلسه چری و برگ مو استفاده شده است.