Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:14

3
تیر
كيك شيفون با ميوه

كيك شيفون  با ميوه

طرز تهیه كيك شيفون با ميوه

كيك شيفون  با ميوه

 

 

مواد لازم برای 10- 12 نفر

 

آرد..................................................290 گرم

تخم‌مرغ..............................................8 عدد

شكر ...............................................220 گرم

وانیلین..............................................یك چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی آب‌كرده.....................................100 گرم

خامه‌ی فرم‌گرفته حدود .......................200 گرم

میوه به دلخواه....................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید. دو قالب به قطر 22 سانتیمتر را چرب كنید و كفشان را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد را سه بار الك كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ای بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ و غلیظ شود. دقت كنید كه كف كاسه، با آب جوش تماس نداشته باشد! سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و هم‌زدن را ادامه دهید تا مایه، قدری خنك شود. حالا وانیلین، كره‌ی سردشده و آرد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. اكنون مایه را به طور مساوی در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) بپزید. همین‌كه كیك‌ها خنك شدند، بین آن‌ها خامه و میوه بچینید و روی كیك را با پودر شكر تزئین نمائید. اینك كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبایی بگذارید.

یادآوری: برای تزئین این كیك از قدری شكلات ، گلسه چری و برگ مو استفاده شده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك شيفون با ميوه تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز