Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:46

21
خرداد
حلوای زنجبيلی

حلوای زنجبيلی

طرز تهیه حلوای زنجبيلی

زهرا حداد 

 

مواد لازم 

آرد سفید .......................................................................................400 گرم

روغن مایع....................................................................................... 100 گرم

كره ...............................................................................................100 گرم

پودر قند........................................................................................ 300 گرم

زنجبیل ...........................................................................................30 گرم

هل پودر شده در صورت تمایل............................. یك قاشق مرباخوری

پودر پسته برای تزیین

 

روش تهیه:

 

آرد را در تابه حرارت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، آرد را الك كرده و كنار بگذارید. روغن مایع و كره را مخلوط كرده، روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود؛ آرد را اضافه نموده، كمی تفت داده و از روی حرارت بردارید؛ پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه كرده و خوب هم زده تا مواد به خورد هم برود، سپس قالب باقلوا را چرب نموده، حلوا را در آن ریخته و رویش را با پودر پسته تزیین كنید، بعد از اینكه حلوا خودش را گرفت و سرد شد آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید.

نكته تغذیه‌ای: این دسر چون شیرین و در عین حال خانگی است، مصرف آن با چای یا شیر گرم در زمان افطار لذت‌بخش است ولی توجه كنید در مصرف آن زیاده‌روی نشود چون حاوی قند، آرد و چربی می‌باشد. در عین حال این حلوا حاوی زنجبیل نیز می‌باشد و زنجبیل گیاهی است كه اثر ضدتهوع دارد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای زنجبيلی تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز