زهرا حداد
مواد لازم
آرد سفید .......................................................................................400 گرم
روغن مایع....................................................................................... 100 گرم
كره ...............................................................................................100 گرم
پودر قند........................................................................................ 300 گرم
زنجبیل ...........................................................................................30 گرم
هل پودر شده در صورت تمایل............................. یك قاشق مرباخوری
پودر پسته برای تزیین
روش تهیه:
آرد را در تابه حرارت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، آرد را الك كرده و كنار بگذارید. روغن مایع و كره را مخلوط كرده، روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود؛ آرد را اضافه نموده، كمی تفت داده و از روی حرارت بردارید؛ پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه كرده و خوب هم زده تا مواد به خورد هم برود، سپس قالب باقلوا را چرب نموده، حلوا را در آن ریخته و رویش را با پودر پسته تزیین كنید، بعد از اینكه حلوا خودش را گرفت و سرد شد آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نكته تغذیهای: این دسر چون شیرین و در عین حال خانگی است، مصرف آن با چای یا شیر گرم در زمان افطار لذتبخش است ولی توجه كنید در مصرف آن زیادهروی نشود چون حاوی قند، آرد و چربی میباشد. در عین حال این حلوا حاوی زنجبیل نیز میباشد و زنجبیل گیاهی است كه اثر ضدتهوع دارد.