كرم ماست
مواد لازم برای 12 نفر:
شیر پاستوریزه......................................... 120 گرم
ماست چكیده پاستوریزه............................. 250 گرم
پودر ژلاتین ..................................................3 قاشق چایخوری
خامه پاستوریزه .........................................120 گرم
وانیل....................................................... یك چهارم قاشق چایخوری
كمپوت آناناس........................................... 200 گرم
شكر....................................................... 100 گرم
خلال پسته ...............................................50 گرم
روش تهیه:
شیر را با شكر مخلوط كرده، هم بزنید تا شكر در شیر حل شود؛ ماست و خامه را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شود؛ پودر ژلاتین را با یك سوم پیمانه آب سرد مخلوط نموده و روی در كتری یا سماور قرار دهید تا به طریقه بنماری ژلاتین كاملا حل شود. سپس آن را به مخلوط بالا اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس تكههای آناناس و خلال پسته را اضافه نمایید و مخلوط را در ظرف دسر ریخته و در یخچال به مدت 4 تا 6 ساعت قرار دهید تا كرم بسته شود؛ سپس كرم را در ظرف برگردانید و با آناناس یا انگور و برگ نعناع تزئین نمایید.
نكته تغذیهای:
در این دسر، شیر، ماست، خامه و پودر ژلاتین به كار رفته بنابراین محتوی انرژی، پروتئین، كلسیم، فسفر، ویتامین D و ویتامین B بالایی دارد مصرف آناناس نیز برای التیام تورم، زخم و جراحات مفید میباشد.