بلوبری ساندی
مواد لازم:
آب كمپوت هلو یا آناناس............................................. یك دوم لیوان
بستنی وانیلی.......................................................... 4 اسكوپ
سس شاهتوت ..........................................................یك سوم لیوان
شاهتوت................................................................. 200 گرم
روش تهیه:
آب كمپوت را با 200 گرم شاهتوت در مخلوطكن ریخته تا صاف و غلیظ شود؛ مقداری از این سس را برای تزئین كنار بگذارید؛ در صورت دلخواه لبه لیوان را با آب لیمو ترش كمی مرطوب كنید و سپس داخل ظرف محتوی ترایفل بچرخانید تا ترایفلها به لب لیوان چسبیده و لب لیوان رنگی شود؛ مقداری از سس شاهتوت را داخل لیوان ریخته و بستنی را اضافه كنید و روی آن دوباره كمی سس شاهتوت بریزید و با خلال پسته و دو عدد شاهتوت و یك تكه ویفر توتفرنگی تزئین كنید.
نكته تغذیهای:
بستنیهایی كه از شیر تهیه میشود به دلیل كلسیمی كه دارند برای كودكان مفیدند ولیكن زیادهروی در مصرف بستنی نیز به دلیل قند یا شكری كه در تهیه آن به كار رفته میتواند باعث چاقی یا خرابی دندانهای كودك شود.