Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:44

9
خرداد
تارت شلیل

تارت شلیل

طرز تهیه تارت شلیل

تارت شلیل

 

 

مواد لازم:

 

مواد خمیر تارت:

كره.............................یک دوم پیمانه

آرد.............................یک و یک دوم پیمانه

تخم مرغ ....................۱ عدد

وانیل.........................یک چهارم قاشق چای خوری

پودر قند ...................یک دوم پیمانه

 

مواد لا زم برای روی تارت :

مربای تمشک............................... ۲ قاشق غذاخوری

شلیل......................................۵۰۰ گرم

تخم مرغ  ...................................۲ عدد

شكر ...................................... یک چهارم پیمانه

خامه زده شده ........................ سه چهارم لیوان

رنده پوست لیمو  .....................یک دوم قاشق مرباخوری

وانیل...................................  یک چهارم قاشق چای خوری

مربای تمشک.........................۲ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

 

پودر قند و كره را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود; تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و باز بزنید تا كرم رنگ شود; آرد را كم كم اضافه نموده و به آرامی با سرانگشت مخلوط كنید تا روغن نیفتد; خمیر را در سینی مخصوص تارت پهن نموده و روی آن با چنگال چند سوراخ ایجاد نمایید; داخل فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود با قلم مو روی خمیر پخته شده مربای تمشک بمالید سپس هسته شلیل ها را درآورده و روی تارت بچینید; كرم روی تارت را آماده كنید و روی تارت بریزید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه قرار دهید تا كرم پخته شود.

روش تهیه كرم تارت:

تخم مرغ ها را با شكر، وانیل و رنده پوست لیمو خوب بزنید، سپس خامه را اضافه نمایید..

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت شلیل تعداد بازديد: 932 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز