فنجان های كرم موكا
مواد لازم:
پودر قهوه (نسكافه).............................۱ قاشق غذاخوری
شیر .................................................۵۰۰ میلی لیتر
شكر..................................................یک سوم پیمانه
شكلا ت تخته ای................................۲۲۵ گرم
پودر وانیل..........................................یک دوم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ.....................................۷ عدد
خامه زده شده برای تزئین
طرز تهیه:
فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم كرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید. پودر قهوه را در ظرفی بریزید، سپس شیر و شكر را اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. شكلا ت رنده شده را اضافه كرده و خوب هم بزنید تا شكلا ت حل شود; از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یكدست شود; كم كم شكلا ت را به تخم مرغ ها اضافه نمایید، مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید; داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید تا كرم آماده شود به طوری كه اگر كارد را داخل آن فرو كرده و بیرون آوردید چیزی به چاقو نچسبد، سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین كنید.