Nana Mousse
مواد لازم:
كرهی خردكرده.......................................185 گرم
شكلات سیاه خردكرده.............................100 گرم
تخم مرغ همزده........................................1 عدد
بیسكویت كامل گندم.............................250 گرم
نارگیل....................................................1 پیمانه
گردوی برشته و خردكرده .......................150 گرم
مواد لازم میانی:
كره ..........................................................60 گرم
وانیلین .....................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر ..................................................200 گرم
پودر كاسترد..............................................2 قاشق سوپخوری
شیر.......................................................60 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیهی رویه:
شكلات سیاه خردكرده ................................30 گرم
كره..........................................................15 گرم
طرز تهیه:
یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. آنگاه كره و شكلات را به روش بنماری حل كنید و تخم مرغ را بیفزائید و قدری مخلوط سازید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه كنار بگذارید. اكنون بیسكویت آسیابكرده، نارگیل و گردو را در كاسهی مناسبی بریزید و مایهی تخم مرغ، كره و شكلات را به آن بیفزائید. سپس این تركیب را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. حالا مواد میانی را روی لایهی قبلی بریزید و صاف كنید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون شیرینی را با خطوطی از شكلات تزئین كنید و همین كه شكلات خودش را گرفت، شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و از خوردنش، همراه با فنجانی چای لذت ببرید.
روش تهیهی مواد میانی: كره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و بهتدریج پودر شكر و پودر كاسترد را به آن بیفزائید. آنگاه شیر را اضافه كنید و مخلوط سازید.
روش تهیهی رویه: شكلات و كره را در كاسهی كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا مایه، صاف و یكدست شود.