Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:35

6
خرداد
نانائی مو بارز (Nana Mousse)

نانائی مو بارز (Nana Mousse)

طرز تهیه نانائی مو بارز

Nana Mousse

 

 

 

 

مواد لازم:

 

كره‌ی خردكرده.......................................185 گرم

شكلات سیاه خردكرده.............................100 گرم

تخم مرغ همزده........................................1 عدد

بیسكویت كامل گندم.............................250 گرم

نارگیل....................................................1 پیمانه

گردوی برشته و خردكرده .......................150 گرم

 

مواد لازم میانی:

كره ..........................................................60 گرم

وانیلین .....................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر ..................................................200 گرم

پودر كاسترد..............................................2 قاشق سوپخوری

شیر.......................................................60 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

شكلات سیاه خردكرده ................................30 گرم

كره..........................................................15 گرم

 

 

طرز تهیه:

 

یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. آ‌ن‌گاه كره و شكلات را به روش بن‌ماری حل كنید و تخم مرغ را بیفزائید و قدری مخلوط سازید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه كنار بگذارید. اكنون بیسكویت آسیاب‌كرده، نارگیل و گردو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مایه‌ی تخم مرغ، كره و شكلات را به آن بیفزائید. سپس این تركیب را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. حالا مواد میانی را روی لایه‌ی قبلی بریزید و صاف كنید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون شیرینی را با خطوطی از شكلات تزئین كنید و همین كه شكلات خودش را گرفت، شیرینی را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و از خوردنش، همراه با فنجانی چای لذت ببرید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: كره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و به‌تدریج پودر شكر و پودر كاسترد را به آن بیفزائید. آن‌گاه شیر را اضافه كنید و مخلوط سازید.

روش تهیه‌ی رویه: شكلات و كره را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا مایه، صاف و یكدست شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نانائی مو بارز، Nana Mousse تعداد بازديد: 559 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز