اسلايس وانيلی
مواد لازم:
بیسكویت آسیابكرده.................................125 گرم
گردوی آسیابكرده.................................یكدوم پیمانه
كرهی آبكرده.................................70 گرم
مواد لازم برای تهیهی لایهی بادامی:
پنیر خامهای ................................................250 گرم
شیرعسلی.................................................یكدوم پیمانه
پوست لیموی رندهكرده .................................2 قاشق چایخوری
آبلیمو .........................................................یكچهارم پیمانه
وانیلین ......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی رویه:
پودر ژلاتین.................................1 قاشق سوپخوری
آب ...........................................180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
شكر.........................................150 گرم
رنگ زرد خوراكی .......................به میزان لازم
وانیلین...................................یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. آنگاه بیسكویت، گردو و كره را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس آن را در قالب بریزید و خوب فشرده كنید و به مدت
30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا مایهی میانی را رویش بریزید و صبر كنید تا در یخچال ببندد و سفت شود. بعد مواد رویه را روی اسلایس بریزید و تا بستن كامل آن، قالب را در یخچال نگه دارید. اكنون شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: پنیر خامهای را در كاسهای بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیرعسلی، پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید.
روش تهیهی مواد رویه: پودر ژلاتین، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود ولی مایه نَجوشد! سپس آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید، وانیلین را اضافه كنید. بعد بگذارید در دمای محیط خنك شود. حالا آن را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. اكنون رنگ را بیفزائید.