Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:34

3
خرداد
اسلايس وانيلی

اسلايس وانيلی

طرز تهیه اسلايس وانيلی

اسلايس وانيلی

 

 

مواد لازم:

 

بیسكویت آسیاب‌كرده.................................125 گرم

گردوی آسیاب‌كرده.................................یك‌دوم پیمانه

كره‌ی آب‌كرده.................................70 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی لایه‌ی بادامی:

پنیر خامه‌ای ................................................250 گرم

شیرعسلی.................................................یك‌دوم پیمانه

پوست لیموی رنده‌كرده  .................................2 قاشق چایخوری

آبلیمو .........................................................یك‌چهارم پیمانه

وانیلین ......................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

پودر ژلاتین.................................1 قاشق سوپخوری

آب ...........................................180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

شكر.........................................150 گرم

رنگ زرد خوراكی .......................به میزان لازم

وانیلین...................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه:

 

یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. آن‌گاه بیسكویت، گردو و كره را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس آن را در قالب بریزید و خوب فشرده كنید و به مدت

30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا مایه‌ی میانی را رویش بریزید و صبر كنید تا در یخچال ببندد و سفت شود. بعد مواد رویه را روی اسلایس بریزید و تا بستن كامل آن، قالب را در یخچال نگه دارید. اكنون شیرینی را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ای بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیرعسلی، پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: پودر ژلاتین، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود ولی مایه نَجوشد! سپس آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید، وانیلین را اضافه كنید. بعد بگذارید در دمای محیط خنك شود. حالا آن را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. اكنون رنگ را بیفزائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس وانيلی تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز