Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:50

3
خرداد
اسلايس بادام و خامه

اسلايس  بادام و خامه

طرز تهیه اسلايس بادام و خامه

اسلايس  بادام و خامه

 

 

مواد لازم:

 

خامه .............................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شكر .............................80 گرم

وانیلین............................یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ..........................2 عدد

آرد ................................150 گرم

بیكینگ‌پودر........................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

كره  ...............................90 گرم

شكر  .............................60 گرم

خامه .............................60 میلی‌لیتر

آرد  ................................1 قاشق سوپخوری

پرك بادام ........................1 پیمانه

 

 

روش تهیه:

 

سینی شیرینی‌پزی 25×30 سانتیمتری را چرب كنید و با

كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه خامه، شكر، وانیلین و تخم مرغ‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا مایه‌ی به دست آمده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. اكنون مواد رویه را روی این لایه بریزید و 15 دقیقه‌ی دیگر شیرینی را بپزید تا طلائی‌رنگ شود. اینك صبر كنید شیرینی در قالب خنك شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی رویه: كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه شكر، خامه و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس بادام و خامه تعداد بازديد: 569 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز