اسلايس بادام و خامه
مواد لازم:
خامه .............................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر .............................80 گرم
وانیلین............................یكچهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ..........................2 عدد
آرد ................................150 گرم
بیكینگپودر........................1 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
كره ...............................90 گرم
شكر .............................60 گرم
خامه .............................60 میلیلیتر
آرد ................................1 قاشق سوپخوری
پرك بادام ........................1 پیمانه
روش تهیه:
سینی شیرینیپزی 25×30 سانتیمتری را چرب كنید و با
كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه خامه، شكر، وانیلین و تخم مرغها را در كاسهی مناسبی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا مایهی به دست آمده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. اكنون مواد رویه را روی این لایه بریزید و 15 دقیقهی دیگر شیرینی را بپزید تا طلائیرنگ شود. اینك صبر كنید شیرینی در قالب خنك شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی رویه: كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه شكر، خامه و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.