اسلايس كارامل
مواد لازم:
آرد.................................................150 گرم
بیكینگپودر ......................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر نارگیل ................................. 80 گرم
شكر قهوهای .................................150 گرم
كرهی آبكرده .................................125 گرم
مواد لازم میانی:
شیرعسلی .................................1 قوطی 400 گرمی
كره ............................................30 گرم
عسل .......................................2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی رویه:
شكلات سیاه خردكرده .....................................200 گرم
روغن مایع......................................................2 قاشق چایخوری
روش تهیه:
فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهگونهای كه كاغذ از دو طرف لبهی طولی قالب
5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه آرد، بیكینگپودر، نارگیل، شكر و كره را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. سپس آن را در قالب بریزید و فشرده سازید. حالا قالب را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا شیرینی طلائیرنگ شود. اكنون مایهی میانی را روی لایهی قبلی بریزید و شیرینی را 10 دقیقهی دیگر بپزید. بعد شكلات رویه را روی اسلایس بریزید و صاف كنید و آن را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید. اینك شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 15 دقیقه، روی حرارت ملایم هم بزنید تا طلائیرنگ شود.
روش تهیهی مواد رویه: شكلات و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب كنید.