Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:41

3
خرداد
اسلايس كارامل

اسلايس كارامل

طرز تهیه اسلايس كارامل

اسلايس كارامل

 

 

مواد لازم:

 

آرد.................................................150 گرم

بیكینگ‌پودر ......................................یك‌‌دوم قاشق چایخوری

پودر نارگیل .................................    80 گرم

شكر قهوه‌ای .................................150 گرم

كره‌ی آب‌كرده .................................125 گرم

 

مواد لازم میانی:

شیرعسلی .................................1 قوطی 400 گرمی

كره ............................................30 گرم

عسل  .......................................2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

شكلات سیاه خردكرده .....................................200 گرم

روغن مایع......................................................2 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه:

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌گونه‌ای كه كاغذ از دو طرف لبه‌ی طولی قالب

5‌ سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، نارگیل، شكر و كره را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. سپس آن را در قالب بریزید و فشرده سازید. حالا قالب را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا شیرینی طلائی‌رنگ شود. اكنون مایه‌ی میانی را روی لایه‌ی قبلی بریزید و شیرینی را 10 دقیقه‌ی دیگر بپزید. بعد شكلات رویه را روی اسلایس بریزید و صاف كنید و آن را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید. اینك شیرینی را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 15 دقیقه، روی حرارت ملایم هم بزنید تا طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ی مواد رویه: شكلات و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس كارامل تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز