شيرينی برشی آناناس
مواد لازم:
بیسكویت آسیابكرده.................................250 گرم
كرهی آبكرده ...........................................125 گرم
دارچین........................................................1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
كمپوت آناناس خردكرده.................................450 گرم
پودر ژلاتین.....................................................1 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای...............................................250 گرم
شكر ریز.....................................................50 گرم
آبلیمو .........................................................1 قاشق سوپخوری
خامهی ساده.............................................200 گرم
بادام برشته و خردكرده ...............................60 گرم
روش تهیه
یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. بیسكویت، كره و دارچین را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و فشرده كنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس مواد میانی را روی آن بریزید و صاف نمائید. اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شیرینی كاملاً ببندد. اینك آن را برای پذیرائی، به اندازهی دلخواه ببرید، با برشهای آناناس تزئین كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: آناناس را در صافی بریزید و یكدومپیمانه از آب آن را همراه با شكر و ژلاتین، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود ولی مایه نجوشد! آنگاه صبركنید تا خنك شود. حالا پنیر خامهای و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه و مایهی ژلاتینی را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.