Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

30
اردیبهشت
پاند كيك با رگه شكلاتی

پاند كيك با رگه شكلاتی

طرز تهیه پاند كيك با رگه شكلاتی

پاند كيك با رگه شكلاتی

 

 

 

 

مواد لازم برای 8-6 نفر:

 

آرد........................................................................ 230 گرم یا دو یك دوم پیمانه

كره یا روغن جامد..................................................... 120 گرم

بیكینگ پودر .............................................................2 قاشق مرباخوری

وانیل ....................................................................یك چهارم قاشق مرباخوری

پوست رنده لیموترش ..............................................یك دوم قاشق مرباخوری

شكر .................................................................150 گرم

شیر ولرم ..........................................................120 گرم

نمك.................................................................. یك هشتم قاشق مرباخوری

پودر كاكائو.......................................................... 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ...........................................................3 عدد

 

روش تهیه:

 

آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و آن را الك كنید؛ شكر و كره را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس وانیل، رنده پوست لیمو و نمك را بیفزایید؛ تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كرده و بعد از اضافه كردن هر تخم‌مرغ چند دقیقه آن را بزنید؛ شیر و آرد را نیز كم‌كم اضافه كنید؛ كاكائو را با یك قاشق شیرداغ حل كنید؛ 4-3 قاشق از مایه كیك را برداشته و با كاكائوی حل شده مخلوط نمایید؛ كف و دیواره قالب پاند كیك را با روغن مایع چرب كرده و مقداری آرد كف قالب بپاشید و مایه كیك را داخل آن بریزید؛ مایه كاكائویی را در وی كیك به صورت یك خط طولی ریخته و با چنگال خطوطی دایره‌ای شكل ایجاد كنید كیك را در فری كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم كرده‌اید به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا كاملا پخته و روی آن طلایی شود سپس از فر بیرون آورده و با چاقو دور آن را از قالب جدا كنید؛ بعد از اینكه كمی خنك شد از قالب درآورید و در صورت دلخواه می‌توانید با شكلات ذوب شده و خلال پسته روی آن را تزئین كنید.

  

نكته تغذیه‌ای: اصولا كیك‌ها به دلیل داشتن شیر، تخم‌مرغ، آرد، كره و شكر از لحاظ انرژی غنی هستند و می‌توانند میان وعده مناسبی برای كودكان باشند بخصوص اگر كیك و شیرینی خانگی باشد. ولی باید توجه داشت كه در مصرف آن زیاده‌روی نشود چون می‌تواند باعث چاقی كودك شود و در ضمن به منظور جلوگیری از پوسیدگی دندان بعد از میل كردن آن دندان‌های خود و كودك را بشویید

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پاند كيك با رگه شكلاتی تعداد بازديد: 759 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز