پودینگ شكلاتی
مواد لازم:
شیر ..............................یكدوم پیمانه
كره ...............................60 گرم
آرد........................... .......1 پیمانه
پودر كاكائو....................... 2 قاشق غذاخوری
شكر ..............................سهچهارم پیمانه
وانیل .............................یكدوم قاشق چایخوری
روغن .............................به میزان لازم
شكر قهوهای ..................سهچهارم پیمانه
آب جوش........................ 2 پیمانه
پودر قند .........................2 قاشق چایخوری
روش تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم كنید؛ كره و شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود، آرد، شكر، وانیل و كمی از كاكائو را به آن اضافه و مخلوط كنید؛ ظرف مخصوص پودینگ را كمی چرب كرده و مواد را به آرامی درون آن بریزید؛ سپس شكر قهوهای و بقیه پودر كاكائو را الك كرده و به این مخلوط اضافه نمایید؛ آب جوش را به آرامی مطابق تصویر به مخلوط اضافه كنید؛ ظرف پودینگ را در سینی فر كه مقداری آب داخل آن ریختهاید قرار داده و به مدت 50-40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد؛ برای امتحان میتوانید یك سیخ را داخل پودینگ فرو كنید اگر پودینگ به سیخ چسبید آن را 5 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید در غیر این صورت پودینگ آماده میباشد؛ كمی بگذارید سرد شود سپس پودر قند را روی آن الك كرده و میل كنید.
نكته تغذیهای: شكر قهوهای به دلیل اینكه عملیات تصفیه و سفید كردن، روی آن انجام نشده، نسبت به شكر سفید مناسبتر است و مقدار ریزمغذیهای بیشتر دارد.