Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:48

11
اردیبهشت
ساق عروس

ساق عروس

طرز تهیه ساق عروس

 ساق عروس

 

 

 

مواد لازم:

 

آرد ............................................5/1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ................................. 1 عدد

روغن مایع.................................... 1 قاشق غذاخوری

شیر ...........................................یك دوم پیمانه

بیكینگ‌پودر ...................................1 قاشق چای‌خوری

وانیل ..........................................یك چهارم قاشق چای‌خوری

سفیده تخم‌مرغ ............................1 عدد

 

مواد داخل ساق عروس

پودر قند .......................................یك دوم پیمانه

پودر بادام..................................... یك پیمانه

هل .............................................1 قاشق چای‌خوری

گلاب........................................... 2 قاشق غذاخوری

شربت بار..................................... به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

شیر، روغن، زرده تخم‌مرغ، وانیل و بیكینگ‌پودر را با همزن بزنید؛ آرد را كم‌كم اضافه كرده تا حدی كه خمیر نرم و لطیفی به دست آید؛ خمیر را كمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت كند؛ از خمیر كمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازك پهن كنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم‌مرغ لبه آن را به هم بچسبانید؛ خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی‌متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ كنید، سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط كنید و داخل نی‌های سرخ شده را از این مواد پر كنید و یك سر نان شیرینی‌ها را به شربت بار آغشته كرده سپس داخل پودر پسته یا كنجد بزنید و در ظرف بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ساق عروس تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز