Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:34

11
اردیبهشت
شيرينی نارگيلی آردی

شيرينی نارگيلی آردی

طرز تهیه شيرينی نارگيلی آردی

 شيرينی نارگيلی آردی

 

مواد لازم:

 

كره .....................................................دوسوم پيمانه

پودرقند  ...............................................دوسوم پيمانه

تخم‌مرغ ............................................. 1 عدد

وانيل  ................................................يك چهارم قاشق چاي‌خوری

آرد ................................................... يك و يك دوم پيمانه

پودر نارگيل آسياب شده ...................... 120 گرم

خلال پسته ...................................... به ميزان لازم

 

 

روش تهيه:

 

كره، پودر قند، وانيل و تخم‌مرغ را در ظرفي ريخته و با همزن بزنيد؛ پودر نارگيل و آرد را اضافه كرده و كمي ورز دهيد؛ خمير را روي ميز پهن كرده و با قالب مورد نظر قالب بزنيد و يك خلال پسته وسط آن قرار دهيد و در فري كه از قبل با حرارت 350 درجه گرم شده به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد.

 

 

 

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی نارگيلی آردی تعداد بازديد: 589 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز