شيرينی نارگيلی آردی
مواد لازم:
كره .....................................................دوسوم پيمانه
پودرقند ...............................................دوسوم پيمانه
تخممرغ ............................................. 1 عدد
وانيل ................................................يك چهارم قاشق چايخوری
آرد ................................................... يك و يك دوم پيمانه
پودر نارگيل آسياب شده ...................... 120 گرم
خلال پسته ...................................... به ميزان لازم
روش تهيه:
كره، پودر قند، وانيل و تخممرغ را در ظرفي ريخته و با همزن بزنيد؛ پودر نارگيل و آرد را اضافه كرده و كمي ورز دهيد؛ خمير را روي ميز پهن كرده و با قالب مورد نظر قالب بزنيد و يك خلال پسته وسط آن قرار دهيد و در فري كه از قبل با حرارت 350 درجه گرم شده به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد.