شيرينی زعفرانی
مواد لازم:
پودر قند ................................................یك دوم پیمانه
كره..................................................... یك دوم پیمانه
تخم مرغ............................................. 1 عدد
زعفران حل شده .................................1 قاشق غذاخوری
آرد.................................................. یك پیمانه
نمك ...............................................یك هشتم قاشق چایخوری
وانیل............................................. یك چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته یا مارمالاد.......................... به میزان لازم
روش تهیه:
پودر قند، كره، وانیل، تخممرغ و نمك را با هم مخلوط كرده و با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. زعفران را اضافه نمایید، سپس آرد را كمكم افزوده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد سپس از خمیر به اندازه یك فندق برداشته و در دست فرم دهید وسط آن را با سیخ كباب چوبی كمی گرد كنید و داخل فر قرار دهید به مدت 15 دقیقه و حرارت 350 درجه فارنهایت طبقه وسط تا بپزد سپس از فر در آورید بعد از سرد شدن داخل آن را كمی مارمالاد یا كمی پودر پسته قرار دهید و در ظرف بچینید.