Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:07

11
اردیبهشت
شيرينی زعفرانی

شيرينی زعفرانی

طرز تهیه شيرينی زعفرانی

شيرينی زعفرانی

 

 

مواد لازم:

 

پودر قند ................................................یك دوم پیمانه

كره..................................................... یك دوم پیمانه

تخم مرغ............................................. 1 عدد

زعفران حل شده .................................1 قاشق غذاخوری

آرد.................................................. یك پیمانه

نمك ...............................................یك هشتم قاشق چای‌خوری

وانیل............................................. یك چهارم قاشق چای‌خوری

پودر پسته یا مارمالاد.......................... به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

پودر قند، كره، وانیل، تخم‌مرغ و نمك را با هم مخلوط كرده و با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. زعفران را اضافه نمایید، سپس آرد را كم‌كم افزوده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد سپس از خمیر به اندازه یك فندق برداشته و در دست فرم دهید وسط آن را با سیخ كباب چوبی كمی گرد كنید و داخل فر قرار دهید به مدت 15 دقیقه و حرارت 350 درجه فارنهایت طبقه وسط تا بپزد سپس از فر در آورید بعد از سرد شدن داخل آن را كمی مارمالاد یا كمی پودر پسته قرار دهید و در ظرف بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی زعفرانی تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز