شیرینی پاپیونی
مواد لازم:
خمیر هزارلا ......................1 كیلو
پودر قند ..........................یكدوم پیمانه
شربت بار........................ 1 پیمانه
پودر پسته...................... یكچهارم پیمانه
سفیده تخممرغ ..............2 عدد
روش تهیه:
خمیر را به قطر 1 سانتیمتر باز كرده و نوارهایی به پهنای 2 و عرض 8-6 سانتیمتر ببرید؛ وسط آن را پیچ داده و كمی سفید بزنید تا به هم بچسبد سپس در سینی قرارداده و در فری كه از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كردهاید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط)؛ بعد از پختن و سرد شدن روی آن كمی پودر قند یا شكر درشت بپاشید یا اینكه بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن ریخته و كمی پودر پسته بپاشید.