Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 بهمن 1398 - 12:23

11
اردیبهشت
شيرينی پاپيونی

شيرينی پاپيونی

طرز تهیه شيرينی پاپيونی

شیرینی پاپیونی

 

 

مواد لازم:

 

خمیر هزارلا ......................1 كیلو

پودر قند ..........................یك‌دوم پیمانه

شربت بار........................ 1 پیمانه

پودر پسته...................... یك‌چهارم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ ..............2 عدد

 

روش تهیه:

 

خمیر را به قطر 1 سانتیمتر باز كرده و نوارهایی به پهنای 2 و عرض 8-6 سانتیمتر ببرید؛ وسط آن را پیچ داده و كمی سفید بزنید تا به هم بچسبد سپس در سینی قرارداده و در فری كه از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كرده‌اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط)؛ بعد از پختن و سرد شدن روی آن كمی پودر قند یا شكر درشت بپاشید یا اینكه بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن ریخته و كمی پودر پسته بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی پاپيونی تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز