Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:31

10
اردیبهشت
شیرینی گردوئی روسی

شیرینی گردوئی روسی

طرز تهیه شیرینی گردوئی روسی

شیرینی گردوئی روسی

 

 

 

مواد لازم:

 

كره یا روغن .............................۱۲۵ گرم

آرد .........................................دو پیمانه

شكر  ....................................یک چهارم پیمانه

وانیل ....................................یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ...............................۲ عدد

 

مواد داخل گردوها:

پودر گردو  ............................۱ پیمانه

هل   .................................۱ قاشق چایخوری

پودر بیسكویت  ...................۱ پیمانه

 

كره، شكر و وانیل را با همزن بزنید; زرده های تخم مرغ را یكی یكی اضافه كرده و خوب بزنید; آرد را هم افزوده و كاملا  ورز دهید; به مدت نیم ساعت خمیر را در جای خنک بگذارید سپس قالب مخصوص شیرینی روسی را چرب كرده و روی حرارت قرار دهید; به اندازه یک فندق درشت از خمیر را داخل قالب بگذارید و قالب را ببندید و بگذارید تا پخته و طلا یی شود. سپس صبر كنید تا سرد شود; مواد میانی را با هم مخلوط كنید و داخل شیرینی ها از این مواد پر كنید و به صورت گردو درآورید. می توانید برای تزئین، یک سر گردو را داخل شكلا ت آب شده بزنید سپس داخل پودر پسته بگذارید تا سرد شود و در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی گردوئی روسی تعداد بازديد: 627 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز