شیرینی گردوئی روسی
مواد لازم:
كره یا روغن .............................۱۲۵ گرم
آرد .........................................دو پیمانه
شكر ....................................یک چهارم پیمانه
وانیل ....................................یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ...............................۲ عدد
مواد داخل گردوها:
پودر گردو ............................۱ پیمانه
هل .................................۱ قاشق چایخوری
پودر بیسكویت ...................۱ پیمانه
كره، شكر و وانیل را با همزن بزنید; زرده های تخم مرغ را یكی یكی اضافه كرده و خوب بزنید; آرد را هم افزوده و كاملا ورز دهید; به مدت نیم ساعت خمیر را در جای خنک بگذارید سپس قالب مخصوص شیرینی روسی را چرب كرده و روی حرارت قرار دهید; به اندازه یک فندق درشت از خمیر را داخل قالب بگذارید و قالب را ببندید و بگذارید تا پخته و طلا یی شود. سپس صبر كنید تا سرد شود; مواد میانی را با هم مخلوط كنید و داخل شیرینی ها از این مواد پر كنید و به صورت گردو درآورید. می توانید برای تزئین، یک سر گردو را داخل شكلا ت آب شده بزنید سپس داخل پودر پسته بگذارید تا سرد شود و در ظرف بچینید.