حاج بادام
مواد لازم:
آرد نخودچی............................100 گرم
پودر بادام ............................300 گرم
پودر قند................................300 گرم
تخم مرغ كامل..........................2 عدد
زرده تخم مرغ...........................2 عدد
بیكینگ پودر ............................2 قاشق مرباخوری
هل آسیاب شده .....................1 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق....................... مرباخوری
ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط و سپس تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كنید تا حدی كه خمیر به دست نچسبد; كمی ورز داده و خمیر را به صورت لوله ای باریک فرم دهید سپس لوله را برش هایی به طول یک سانتی متر داده و در سینی بچینید و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.