Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:33

10
اردیبهشت
حاج بادام

حاج بادام

طرز تهیه حاج بادام

حاج بادام

 

 

مواد لازم:

 

آرد نخودچی............................100 گرم

پودر بادام  ............................300 گرم

پودر قند................................300 گرم

تخم مرغ كامل..........................2 عدد

زرده تخم مرغ...........................2 عدد

بیكینگ پودر ............................2 قاشق مرباخوری

هل آسیاب شده .....................1 قاشق مرباخوری

زنجبیل 1 قاشق....................... مرباخوری

 

 ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط و سپس تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كنید تا حدی كه خمیر به دست نچسبد; كمی ورز داده و خمیر را به صورت لوله ای باریک فرم دهید سپس لوله را برش هایی به طول یک سانتی متر داده و در سینی بچینید و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حاج بادام تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز