پای سیب لقمهای (كیک سیب)
مواد لازم:
كره............................................۱۰۰ گرم
پودر قند ....................................۱۰۰ گرم
وانیل .........................................یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ .....................................۲ عدد
آرد سفید..................................۱۲۵ گرم
آرد ذرت .....................................۱ قاشق غذاخوری
سیب حلقه شده.........................۲ عدد
دارچین ....................................۱ قاشق غذاخوری
پودر قند و كره را با هم بزنید تا پفكی شود; زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید; وانیل و زرده ها را یكی یكی به كره اضافه كرده و خوب بزنید; سفیده را با همزن برقی بزنید تا كاملا سفید شده و فرم بگیرد; سفیده و زرده را به آرامی با هم مخلوط كنید; در آخر آرد و نشاسته را به مخلوط اضافه كنید; داخل قالب های مورد نظر را كاغذ مخصوص قرار دهید و مقداری از مواد را داخل آن بریزید; سپس حلقه های سیب را داخل دارچین بزنید و روی مایه كیک قرار دهید و دوباره كمی از مواد كیک را روی آن بریزید تا دو سوم قالب پر شود; قالب ها را در سینی چیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلا یی شود. بعد از سرد شدن روی آن را با پودر قند و پودر پسته تزئین كنید.