Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:07

10
اردیبهشت
ميكادو

ميكادو

طرز تهیه ميكادو

ميكادو

 

 

مواد لازم:

 

كره ...........................................یک دوم پیمانه

پودر قند.....................................یک دوم پیمانه

وانیل........................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر بیسكویت............................۱ پیمانه

پودر بادام .................................۱ پیمانه

شكلات تخته ای ...................۱۵۰ گرم

پودر كاكائو ...........................   ۳ قاشق غذاخوری

شیر.......................................۳ قاشق غذاخوری

 

كره، پودر قند و وانیل را بزنید تا نرم و لطیف شود; پودر بیسكویت و پودر بادام را اضافه كنید، شكلا ت تخته ای را به طریق بن ماری ذوب كنید; كاكائو را داخل شیر گرم حل كرده و بعد از اینكه سرد شد به همراه شكلا ت به مواد بالا  اضافه كنید; مواد را خوب مخلوط كنید; اگر مواد شل بود كمی پودر بادام یا پودر بیسكویت به آ‌ن اضافه كنید و اگر مایه سفت بود كمی شیر اضافه كنید; یعنی از مواد را روی نان میكادو بریزید و آ‌ن را صاف كنید. سپس یک نان میكادوی دیگر بر آ‌ن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میكادو دیگر روی آ‌ن قرار دهید و به آ‌رامی  فشار دهید تا چسبندگی پیدا كند; یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس با چاقو اره ای آ‌ن را برش دهید و در ظرف بچینید.می توانید كمی شكلا ت سیاه را ذوب كنید و روی میكادو بریزید و سپس برش دهید و كمی پودر پسته روی برش ها بپاشید.كره، پودر قند و وانیل را بزنید تا نرم و لطیف شود; پودر بیسكویت و پودر بادام را اضافه كنید، شكلا ت تخته ای را به طریق بن ماری ذوب كنید; كاكائو را داخل شیر گرم حل كرده و بعد از اینكه سرد شد به همراه شكلا ت به مواد بالا  اضافه كنید; مواد را خوب مخلوط كنید; اگر مواد شل بود كمی پودر بادام یا پودر بیسكویت به آ‌ن اضافه كنید و اگر مایه سفت بود كمی شیر اضافه كنید; یعنی از مواد را روی نان میكادو بریزید و آ‌ن را صاف كنید. سپس یک نان میكادوی دیگر بر آ‌ن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میكادو دیگر روی آ‌ن قرار دهید و به آ‌رامی  فشار دهید تا چسبندگی پیدا كند; یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس با چاقو اره ای آ‌ن را برش دهید و در ظرف بچینید.می توانید كمی شكلا ت سیاه را ذوب كنید و روی میكادو بریزید و سپس برش دهید و كمی پودر پسته روی برش ها بپاشید.   

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ميكادو تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز