Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:48

10
اردیبهشت
شیرینی خشک دو رنگ

شیرینی خشک  دو رنگ

طرز تهیه شیرینی خشک دو رنگ

شیرینی خشک  دو رنگ

 

 

مواد لازم:

 

كره .....................................................۱ پیمانه

پودر قند  ..........................................   ۱ پیمانه

آرد الک شده ..........................................۲ پیمانه

وانیل.....................................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر كاكائو ..............................................۲ قاشق غذاخوری

بیكینگ پودر  ..........................................یک دوم قاشقچایخوری

 

كره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید. سپس آرد و بیكینگ پودر را كم كم اضافه كنید; خمیر را ورز دهید تا لطیف شود، اگر خمیر شل بود كمی آرد اضافه كنید، نیمی از خمیر را با كاكائو مخلوط كنید; سپس دو خمیر را كنار هم قرار داده و با وردنه روی آن كشیده و به قطر یک سانت پهن كنید سپس قالب زده و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید; آنگاه سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید می توانید دو خمیر را باریک باریک كنار هم قرار دهید و برش بزنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی خشک دو رنگ تعداد بازديد: 1276 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز