شیرینی خشک دو رنگ
مواد لازم:
كره .....................................................۱ پیمانه
پودر قند .......................................... ۱ پیمانه
آرد الک شده ..........................................۲ پیمانه
وانیل.....................................................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو ..............................................۲ قاشق غذاخوری
بیكینگ پودر ..........................................یک دوم قاشقچایخوری
كره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید. سپس آرد و بیكینگ پودر را كم كم اضافه كنید; خمیر را ورز دهید تا لطیف شود، اگر خمیر شل بود كمی آرد اضافه كنید، نیمی از خمیر را با كاكائو مخلوط كنید; سپس دو خمیر را كنار هم قرار داده و با وردنه روی آن كشیده و به قطر یک سانت پهن كنید سپس قالب زده و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید; آنگاه سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید می توانید دو خمیر را باریک باریک كنار هم قرار دهید و برش بزنید.