لطيفه
مواد لازم:
تخم مرغ..................................................۳ عدد
آرد .........................................................۱ پیمانه سرخالی
شكر .....................................................یک دوم پیمانه
وانیل......................................................یک چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر.............................................یک دوم قاشق چایخوری
خامه شیرین .......................................۵۰۰ گرم
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید; سفیده را با نصف شكر آنقدر بزنید تا سفید و پفكی شود. سپس زرده ها را با وانیل و بقیه شكر بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود; سفیده و زرده را با هم مخلوط كرده و بعد آرد و بكینگ پودر را اضافه كنید و به حالت دورانی هم بزنید; كاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و روی آن پودر قند بپاشید. سپس مایع را در قیف ریخته با سر ماسوره ساده داخل سینی بریزید سپس روی آنها نیز پودر قند بپاشید و سینی را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی پخته شود. بعد از سرد شدن، خامه شیرین را بزنید تا فرم بگیرد و روی یک عدد از نان شیرینی ها، خامه بگذارید و نان دیگر را روی آن قرار دهید و در ظرف بچینید.