Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:28

10
اردیبهشت
شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

لطيفه

 

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ..................................................۳ عدد

آرد .........................................................۱ پیمانه سرخالی

شكر  .....................................................یک دوم پیمانه

وانیل......................................................یک چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر.............................................یک دوم قاشق چایخوری

خامه شیرین .......................................۵۰۰ گرم

 

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید; سفیده را با نصف شكر آ‌نقدر بزنید تا سفید و پفكی شود. سپس زرده ها را با وانیل و بقیه شكر بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود; سفیده و زرده را با هم مخلوط كرده و بعد آ‌رد و بكینگ پودر را اضافه كنید و به حالت دورانی هم بزنید; كاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و روی آ‌ن پودر قند بپاشید. سپس مایع را در قیف ریخته با سر ماسوره ساده داخل سینی بریزید سپس روی آ‌نها نیز پودر قند بپاشید و سینی را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی پخته شود. بعد از سرد شدن، خامه شیرین را بزنید تا فرم بگیرد و روی یک عدد از نان  شیرینی ها، خامه بگذارید و نان دیگر را روی آ‌ن قرار دهید و در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لطيفه تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز