پاستيل
مواد لازم:
شكر .......................................۱ پیمانه
پودر ژلا تین..............................۵/۲ قاشق غذاخوری
آب جوش...................................۱ پیمانه
اسانس دلخواه...........................۱ قطره
رنگ غذایی مجاز .........................به میزان مناسب
نیمی از آب جوش را با شكر مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا حل شده و جوش بیاید. نیمی دیگر از آب جوش را با پودر ژلا تین مخلوط كرده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلا تین حل شود;
ژلاتین و شكر را با هم مخلوط نموده، اسانس و رنگ دلخواه را نیز اضافه كرده و در سینی بریزید و بگذارید تا سرد و بسته شود; سپس با قالب های دلخواه آن را قالب بزنید.