Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:22

10
اردیبهشت
پاستيل

پاستيل

طرز تهیه پاستيل

پاستيل

 

 

مواد لازم:

 

شكر .......................................۱ پیمانه

پودر ژلا تین..............................۵/۲ قاشق غذاخوری

آب جوش...................................۱ پیمانه

اسانس دلخواه...........................۱ قطره

رنگ غذایی مجاز .........................به میزان مناسب

 

 

 

نیمی از آب جوش را با شكر مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا حل شده و جوش بیاید. نیمی دیگر از آب جوش را با پودر ژلا تین مخلوط كرده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلا تین حل شود;

 

ژلاتین و شكر را با هم مخلوط نموده، اسانس و رنگ دلخواه را نیز اضافه كرده و در سینی بریزید و بگذارید تا سرد و بسته شود; سپس با قالب های دلخواه آن را قالب بزنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پاستيل تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز