بیسكوئیت شكری
مواد لازم:
كره..................................................۲۵۰ گرم
پودر قند ..............................................۱ پیمانه
وانیل ................................................یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ............................................۲ عدد
آرد ................................................۵۰۰ گرم
بیكینگ پودر........................................۱ قاشق چایخوری
شكر................................................به مقدار لا زم
پودر پسته........................................به مقدار لا زم
كره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده و خوب بزنید تا كرم رنگ شود; آرد و بیكینگ پودر را نیز كم كم افزوده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید; خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن كنید و سپس برش های ۶ف۳ سانتیمتری بدهید و روی آن شكر و پودر پسته پاشیده و در سینی بچینید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.