باقلوا گردویی عربی
مواد لازم:
خمیر هزار لا .....................................................۵۰۰ گرم
مغز گردوی خرد شده..........................................۳۰۰ گرم
پودر قند...........................................................۱۵۰ گرم
هل ...................................................................۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ......................................................۱ عدد
شیر ............................................................. ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ......................................................... ۱ قاشق غذاخوری
مواد لا زم برای روی باقلوا:
شربت بار (شكر و آب) ..........................................۲۰۰ سیسی
كره.....................................................................۵۰ گرم
پودرپسته ..........................................................به میزان لازم
خمیر را به قطر نیم سانتیمتر، مستطیل شكل باز كنید; مغز گردو، شكر و هل را با هم مخلوط كرده و داخل خمیر قرار دهید. سپس خمیر را دولا كرده و به فاصله های ۲ سانتی متری اریب برش دهید; زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را مخلوط كرده و با برس روی خمیر بمالید آنگاه داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد; ۵ دقیقه گریل فر را روشن كنید تا روی خمیر طلا یی و برشته شود; بعد از اینكه از فر بیرون آوردید، ۵۰ گرم كره را كاملا داغ كرده و همراه شربت بار روی باقلوا بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید.