Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:39

10
اردیبهشت
باقلوا گردویی عربی

باقلوا گردویی  عربی

طرز تهیه باقلوا گردویی عربی

باقلوا گردویی  عربی

 

 

مواد لازم:

 

خمیر هزار لا .....................................................۵۰۰ گرم

مغز گردوی خرد شده..........................................۳۰۰ گرم

پودر قند...........................................................۱۵۰ گرم

هل ...................................................................۱ قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ......................................................۱ عدد

شیر  .............................................................  ۱ قاشق غذاخوری

زعفران .........................................................   ۱ قاشق غذاخوری

 

مواد لا زم برای روی باقلوا:

شربت بار (شكر و آب) ..........................................۲۰۰ سی‌سی

كره.....................................................................۵۰ گرم

پودرپسته  ..........................................................به میزان لازم

 

 

 

خمیر را به قطر نیم سانتیمتر، مستطیل شكل باز كنید; مغز گردو، شكر و هل را با هم مخلوط كرده و داخل خمیر قرار دهید. سپس خمیر را دولا  كرده و به فاصله های ۲ سانتی متری اریب برش دهید; زرده تخم  مرغ، شیر و زعفران را مخلوط كرده و با برس روی خمیر بمالید آنگاه داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد; ۵ دقیقه گریل فر را روشن كنید تا روی خمیر طلا یی و برشته شود; بعد از اینكه از فر بیرون آوردید، ۵۰ گرم كره را كاملا  داغ كرده و همراه شربت بار روی باقلوا بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، باقلوا گردویی عربی تعداد بازديد: 927 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز