شیرینی آلمانی
مواد لازم:
كره......................................................۱۰۰ گرم
شكر.....................................................۸۰ گرم
آرد .....................................................۱۸۰ گرم
زرده تخم مرغ...........................................۱ عدد
وانیل.....................................................یک چهارم قاشق چایخوری
نمک ...................................................یک هشتم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ...................................۱ عدد
شكلا ت تخته ای قهوه و سفید ...........۲۰۰ گرم
مارمالا د دلخواه.......................................به میزان لا زم
كره، شكر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و پفكی شود; آرد و نمک را كم كم به آن اضافه كرده، با سر انگشت ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید; خمیر را به مدت نیم ساعت در كیسه فریزر قرار دهید تا استراحت كند; روی میز شیشه ای كمی آرد پاشیده، خمیر را به قطر چند میلی متر باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید; تعداد شیرینی های قالب زده باید برابر باشد; وسط نیمی از شیرین ها را با قالب گرد كوچک تر قالب بزنید كه به صورت حلقه دربیاید، سپس آنها را درون سینی چیده و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا كمی طلا یی شود آنگاه بگذارید تا سرد شود; ما بین دو شیرینی را مارمالا د بمالید و شكلا ت تخته ای را به طریق بن ماری آب كرده و سپس كمی كره به آن اضافه كنید; روی شیرینی حلقوی بالا یی را به شكلا ت مایع آغشته كرده و روی شیرینی دیگر قرار دهید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.