Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:03

10
اردیبهشت
شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

طرز تهیه شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

 

 

مواد لازم:

 

كره......................................................۱۰۰ گرم

شكر.....................................................۸۰ گرم

آرد .....................................................۱۸۰ گرم

زرده تخم مرغ...........................................۱ عدد

وانیل.....................................................یک چهارم قاشق چایخوری

نمک ...................................................یک هشتم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ ...................................۱ عدد

شكلا ت تخته ای قهوه و سفید ...........۲۰۰ گرم

مارمالا د دلخواه.......................................به میزان لا زم

 

 

 

كره، شكر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و پفكی شود; آ‌رد و نمک را كم كم به آ‌ن اضافه كرده، با سر انگشت ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آ‌ید; خمیر را به مدت نیم ساعت در كیسه فریزر قرار دهید تا استراحت كند; روی میز شیشه ای كمی آ‌رد پاشیده، خمیر را به قطر چند میلی متر باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید; تعداد شیرینی های قالب زده باید برابر باشد; وسط نیمی از شیرین ها را با قالب گرد كوچک تر قالب بزنید كه به صورت حلقه دربیاید، سپس آ‌نها را درون سینی چیده و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا كمی طلا یی شود آ‌نگاه بگذارید تا سرد شود; ما بین دو شیرینی را مارمالا د بمالید و شكلا ت تخته ای را به طریق بن ماری آ‌ب كرده و سپس كمی كره به آ‌ن اضافه كنید; روی شیرینی حلقوی بالا یی را به شكلا ت مایع آ‌غشته كرده و روی شیرینی دیگر قرار دهید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، شیرینی آلمانی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز