Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:42

10
اردیبهشت
قرابیه تبریز

قرابیه تبریز

طرز تهیه قرابیه تبریز

قرابیه تبریز

 

 

مواد لازم:

 

بادام پوست گرفته خام..........................................۱۵۰ گرم

شكر ................................................................۲۰۰ گرم

سفیده تخم|مرغ.....................................................۳ عدد (۱۰۰ گرم)

وانیل ....................................................................یک چهارم قاشق چایخوری

مخلوط مغز پسته و بادام و شكر ...............................به میزان لازم

 

 

 

بادام را به صورت پودر درآورده و همراه با شكر و سفیده تخم مرغ دو بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ كنید; اگر خمیر سفت بود كمی سفیده به آن اضافه كنید; خمیر را ورز دهید تا سفیدرنگ شود سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ساده بریزید و داخل سینی كاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها را با فاصله روی آن قرار دهید و بر سطح آنها پسته و بادام و شكر بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلا یی شود. بعد از سرد شدن از كاغذ روغنی جدا كنید و در ظرف دردار نگهداری كنید. این شیرینی در مجاورت با هوا زود خشک می شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قرابیه تبریز تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز