قرابیه تبریز
مواد لازم:
بادام پوست گرفته خام..........................................۱۵۰ گرم
شكر ................................................................۲۰۰ گرم
سفیده تخم|مرغ.....................................................۳ عدد (۱۰۰ گرم)
وانیل ....................................................................یک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط مغز پسته و بادام و شكر ...............................به میزان لازم
بادام را به صورت پودر درآورده و همراه با شكر و سفیده تخم مرغ دو بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ كنید; اگر خمیر سفت بود كمی سفیده به آن اضافه كنید; خمیر را ورز دهید تا سفیدرنگ شود سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ساده بریزید و داخل سینی كاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها را با فاصله روی آن قرار دهید و بر سطح آنها پسته و بادام و شكر بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلا یی شود. بعد از سرد شدن از كاغذ روغنی جدا كنید و در ظرف دردار نگهداری كنید. این شیرینی در مجاورت با هوا زود خشک می شود.