توت
مواد لازم:
بادام پوست گرفته...............................................۳۰۰ گرم
گلا ب................................................................۷-۶ قاشق غذاخوری
پودر قند ........................................................۱۰۰ گرم
شكر دانه درشت .............................................به مقدار لا زم
خلا ل پسته ....................................................به مقدار لا زم
رنگ غذای قرمز (یا آب لبو و یا شربت آلبالو) ..........به مقدار لا زم
ابتدا بادام را آسیاب كنید; برای اینكه بادام به روغن بیفتد آن را با پودر قند آسیاب كنید; گلا ب را كم كم اضافه كرده تا خمیر لطیفی به دست آید طوری كه بتوانید در دست فرم دهید. از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست به شكل توت فرم دهید سپس در شكر درشت بغلطانید و از خلا ل پسته برای دم توت استفاده كنید.برای تهیه توت فرنگی یا شاه توت می توانید از آب لبو یا شربت آلبالو استفاده كنید.