تارت عسلی
مواد لازم:
پودر قند.......................................۵۰ گرم
كره ...........................................۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ................................۱ عدد
آرد...........................................۲۰۰ گرم
وانیل ..........................................یک چهارم قاشق چایخوری
مارمالا د .....................................۱۵۰ گرم
مغز بادام و مغز فندق.......................به میزان لا زم
عسل .......................................۱۵۰ گرم
پودر قند، كره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط كرده و با همزن بزنید تا پفكی و لطیف شود. آرد را كم كم اضافه كرده و كمی ورز دهید. نیم ساعت داخل كیسه فریزر قرار دهید تا خمیر استراحت كند. سپس آن را در قالب های تارت كوچک بیضی شكل به ضخامت نیم ساعت باز كنید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید; بعد از سرد شدن، یک قاشق مرباخوری مارمالا د داخل هر تارت بگذارید و سپس بادام یا فندق را در تابه كمی حرارت دهید; عسل را به آن اضافه كرده و یک قاشق از این مخلوط را روی مارمالا د بریزید و تارت ها را در ظرف مورد نظر چیده و میل كنید.