Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:22

10
اردیبهشت
تارت عسلی

تارت عسلی

طرز تهیه تارت عسلی

تارت عسلی

 

مواد لازم:

پودر قند.......................................۵۰ گرم

كره ...........................................۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ................................۱ عدد

آرد...........................................۲۰۰ گرم

وانیل ..........................................یک چهارم قاشق چایخوری

مارمالا د .....................................۱۵۰ گرم

مغز بادام و مغز فندق.......................به میزان لا زم

عسل .......................................۱۵۰ گرم

پودر قند، كره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط كرده و با همزن بزنید تا پفكی و لطیف شود. آرد را كم كم اضافه كرده و كمی ورز دهید. نیم ساعت داخل كیسه فریزر قرار دهید تا خمیر استراحت كند. سپس آن را در قالب های تارت كوچک بیضی شكل به ضخامت نیم ساعت باز كنید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید; بعد از سرد شدن، یک قاشق مرباخوری مارمالا د داخل هر تارت بگذارید و سپس بادام یا فندق را در تابه كمی حرارت دهید; عسل را به آن اضافه كرده و یک قاشق از این مخلوط را روی مارمالا د بریزید و تارت ها را در ظرف مورد نظر چیده و میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت عسلی تعداد بازديد: 1062 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز