كلوچه نباتریز
مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار.............................۶۰۰ گرم
روغن جامد .......................................۲۷۰ گرم
شربت بار ........................................۲۴۰ سی سی
هل سائیده ........................................۱ قاشق غذاخوری
وانیل.................................................یک چهارم قاشق چایخوری
مغز پسته...........................................به مقدار لا زم
مواد لازم برای تهیه شربت:
(بیشتر از مقدار مورد نیاز برای این شیرینی)
شكر..............۵/۱ كیلو
آب ...................۱ لیتر
روغن را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود; شربت بار را اضافه كرده و كمی بزنید، سپس آرد، وانیل و هل را اضافه كنید و با دست ورز دهید تا سفیدرنگ و پوک شود; به اندازه یک گردو یا نارنگی از خمیر برداشته و به شكل دایره درآورید و كمی پودر پسته بپاشید و با مهر دلخواه آن را مهر كرده و در سینی فر قرار دهید; سپس در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
روش تهیه شربت بار:
شكر و آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه با حرارت ملا یم بجوشد.
تذكر: برای تهیه این شیرینی حتما باید شربت سرد باشد.