Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

10
اردیبهشت
كلوچه نبات‌ریز (كلوچه كاشان)

كلوچه نبات‌ریز (كلوچه كاشان)

طرز تهیه كلوچه نبات‌ریز

كلوچه نبات‌ریز

 

 

مواد لازم:

 

آرد گندم سبوس دار.............................۶۰۰ گرم

روغن جامد .......................................۲۷۰ گرم

شربت بار  ........................................۲۴۰ سی سی

هل سائیده  ........................................۱ قاشق غذاخوری

وانیل.................................................یک چهارم قاشق چایخوری

مغز پسته...........................................به مقدار لا زم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

(بیشتر از مقدار مورد نیاز برای این شیرینی)

شكر..............۵/۱ كیلو

آب ...................۱ لیتر

 

روغن را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود; شربت بار را اضافه كرده و كمی بزنید، سپس آ‌رد، وانیل و هل را اضافه كنید و با دست ورز دهید تا سفیدرنگ و پوک شود; به اندازه یک گردو یا نارنگی از خمیر برداشته و به شكل دایره درآ‌ورید و كمی پودر پسته بپاشید و با مهر دلخواه آ‌ن را مهر كرده و در سینی فر قرار دهید; سپس در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

روش تهیه شربت بار:

شكر و آ‌ب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه با حرارت ملا یم بجوشد.

تذكر:  برای تهیه این شیرینی حتما باید شربت سرد باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كلوچه نبات‌ریز تعداد بازديد: 12802 تعداد نظرات: 1

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز