كیک فنجانی با شكلات
مواد لازم:
تخم مرغ.........................................۳ عدد
وانیل..............................................یک چهارم قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ..............................یک چهارم قاشق چای خوری
شكر..............................................یک دوم پیمانه
بیكینگ پودر ..................................یک دوم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت.................................۱ پیمانه سرخالی
آرد گندم .....................................۲ قاشق غذاخوری
شیر............................................یک دوم پیمانه
شكلا ت تخته ای.........................۲۰۰ گرم
كره ...........................................۵۰ گرم
پودر نسكافه .................................۱ قاشق غذاخوری
خامه شیرین فرم گرفته..................۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ را با وانیل و شكر خوب بزنید تا سفید و كشدار شود; رنده پوست لیمو، شیر، بیكینگ پودر و آرد را كم كم اضافه كرده و خوب و به آرامی مخلوط كنید; ته و دیواره قالب های كوچک گرد (فنجانی) را چرب كنید; از مایه كیک درون آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید تا بپزد و كمی روی آن طلا یی شود; بعد از سرد شدن. كیک را دولا یه كرده و وسط آن كمی خامه فرم گرفته قرار دهید و لا یه دیگر را روی آن قرار دهید و كمی خامه بمالید و یک ورقه شكلا ت روی آن بگذارید و سرو كنید.
شكلا ت تخته ای، كره و پودر نسكافه را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) ذوب كنید و در قالب گرد ریخته و به صورت ورقه های دایره ای درآورید.