بيسكويت سيب و گردو
مواد لازم براي 2نفر:
سيب پوستگرفته و خردكرده ..............450 گرم
آب....................................................45 ميليليتر
شكر.................................................100 گرم
كره..................................................100 گرم
آرد..................................................100 گرم
بيكينگپودر ......................................يكدوم قاشق چايخوري
نمك.................................................1 پينچ
دارچين ............................................يكدوم قاشق چايخوري
گردوي خردكرده...............................50 گرم
روش تهيه:
سيب، آب و يك قاشق سوپخوري شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا سيب بپزد و نرم شود. آنگاه صبر كنيد تا سيب خنك شود. بعد آن را پورهكنيد. اكنون مقدار سيب ميبايد حدود سهچهارم پيمانه باشد. حالا كره و شكر را در كاسهي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس پورهي سيب را بيفزائيد و مخلوط كنيد. بعد آرد، بيكينگپودر، نمك، دارچين و گردو را اضافه كنيد. اينك هر بار به اندازهي يك قاشق چايخوري از مايه برداريد و با فاصله روي سيني چربكرده بگذاريد و در فر(تاون) گرمشده با دماي 190 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 دقيقه بپزيد. همين كه بيسكويت خنك شد، آن را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد تا كودكان دلبندتان، همراه با ليواني از آبميوه ميل كنند و لذت ببرند.