Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:49

5
اردیبهشت
تِرافل با شكلات سفيد

تِرافل با شكلات سفيد

طرز تهیه تِرافل با شكلات سفيد

تِرافل با شكلات سفید

 

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

خامه‌ی ساده................................یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

شكلات سفید خردكرده...................60 گرم

پسته‌ی خردكرده...........................35 گرم

شكلات سفید آب‌كرده...................120 گرم

پسته‌ی خردكرده‌ی اضافی.................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

خامه و شكلات خردكرده را در كاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه ظرف را از روی آب جوش بردارید و پسته را به آن بیفزائید. سپس رویش را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از‌ آن بردارید و به شكل توپ درآورید. بعد توپ‌های شكلاتی را روی فویل بگذارید و دوباره در یخچال قرار دهید تا كاملاً سفت شوند. اكنون توپ‌ها را در شكلات سفید آب‌كرده بغلتانید و رویشان پسته بریزید و بار دیگر در یخچال بگذارید تا ترافل كاملاً سفت شود. اینك ترافل‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تِرافل با شكلات سفيد تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز