تِرافل با شكلات سفید
مواد لازم برای 2 نفر
خامهی ساده................................یك و یكدوم قاشق سوپخوری
شكلات سفید خردكرده...................60 گرم
پستهی خردكرده...........................35 گرم
شكلات سفید آبكرده...................120 گرم
پستهی خردكردهی اضافی.................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
خامه و شكلات خردكرده را در كاسهای بریزید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه ظرف را از روی آب جوش بردارید و پسته را به آن بیفزائید. سپس رویش را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ درآورید. بعد توپهای شكلاتی را روی فویل بگذارید و دوباره در یخچال قرار دهید تا كاملاً سفت شوند. اكنون توپها را در شكلات سفید آبكرده بغلتانید و رویشان پسته بریزید و بار دیگر در یخچال بگذارید تا ترافل كاملاً سفت شود. اینك ترافلها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.