كیك با شكلات سفید و فندق
مواد لازم برای 24 برش
كرهی خردكرده...............................100 گرم
شكلات سفید خردكرده...................400 گرم
شكر ریز ......................................100 گرم
تخم مرغ..........................................4 عدد
آرد .............................................300 گرم
بیكینگپودر .....................................2 قاشق چایخوری
وانیلین ..........................................یكچهارم قاشق چایخوری
فندق برشته و خردكرده ..................140 گرم
پودر شكر برای تزئین....................به میزان لازم
روش تهیه
قالب مستطیلی 22×32 سانتیمتری را چرب كنید؛ كف و دیوارهی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهگونهای كه كاغذ از دو طرف طول قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه كره، شكلات و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا كمی خنك شود. حالا تخم مرغها، آرد، بیكینگپودر، وانیلین و فندق را به مایه بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در قالب بریزید. اكنون آن را در فر(تاون) گرمشده با دمای 170 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كیك را بپزید و در قالب خنك كنید. اینك كیك را به اندازههای دلخواه ببرید و رویش پودر شكر بپاشید.