Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

5
اردیبهشت
كيك با شكلات سفيد و فندق

كيك با شكلات سفيد و فندق

طرز تهیه كيك با شكلات سفيد و فندق

كیك با شكلات سفید و فندق

 

 

 

مواد لازم برای 24 برش

 

كره‌ی خردكرده...............................100 گرم

شكلات سفید خردكرده...................400 گرم

شكر ریز ......................................100 گرم

تخم مرغ..........................................4 عدد

آرد .............................................300 گرم

بیكینگ‌پودر .....................................2 قاشق چایخوری

وانیلین ..........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

فندق برشته و خردكرده ..................140 گرم

پودر شكر برای تزئین....................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 

قالب مستطیلی 22×32 سانتیمتری را چرب كنید؛ كف و دیواره‌ی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌گونه‌ای كه كاغذ از دو طرف طول قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه كره، شكلات و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا كمی خنك شود. حالا تخم مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر، وانیلین و فندق را به مایه بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در قالب بریزید. اكنون آن را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كیك را بپزید و در قالب خنك كنید. اینك كیك را به اندازه‌های دلخواه ببرید و رویش پودر شكر بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك با شكلات سفيد و فندق تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز