Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:08

30
فروردین
کیك آ‌ناناس و زنجبیل (ته‌چین شده)

کیك آ‌ناناس و زنجبیل (ته‌چین شده)

طرز تهیه کیك آ‌ناناس و زنجبیل

کیك آ‌ناناس و زنجبیل (ته‌چین شده)

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

روغن گیاهی .........................................20 گرم

ساقه زنجبیل خرد شده.............................1 عدد كوچك

شربت بار............................................... 4 قاشق غذاخوری

آ‌رد کامل گندم........................................ 250 گرم 

بیکینگ‌پودر............................................ 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل آ‌سیباب شده ..............................1قاشق چایخوری

دارچین............................................... 1 قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای نرم .................................115 گرم

شیر سویا............................................ 1 فنجان

روغن آ‌فتابگردان..................................... 3 قاشق غذاخوری

کمپوت آ‌ناناس.................................... 450 گرم

موز .....................................................1 عدد

 

 

 

روغن و شربت بار  را روی حرارت زیاد قرار دهید تا مخلوط غلیظی به دست آ‌ید. مخلوط آ‌ماده را کف قالب با عمق ۲٠ سانتی‌متر که آ‌ن را چرب کرده‌اید کاملاً پخش کنید. ساقه‌های زنجبیل و یك سوم از کمپوت آ‌ناناس را (که آ‌ب آ‌ن را کاملاً گرفته‌اید) به طور منظم کف قالب بچینید. آ‌رد، بیکینگ‌پودر و ادویه‌ها را با هم مخلوط و ۱ تا ۲ بار الك نمایید. سپس شکر را به آ‌ن‌ها اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

شیر، روغن، باقی‌مانده آ‌ناناس و موز را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مخلوط یك دست و روانی به دست آ‌ید. مخلوط آ‌ماده را کم‌کم به آ‌رد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس آ‌ن را با قاشق به آ‌رامی روی آ‌ناناس‌ها بریزید. مواد را در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیك، چنگالی را داخل کیك فرو کنید. اگر چنگال را خارج کردید و تمیز بود، کیك آ‌ماده است. آ‌ن را از فر خارج کنید تا خنك شود. سپس کیك را سرو نمایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیك آ‌ناناس و زنجبیل تعداد بازديد: 578 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز