کیك هویج با پوشش خامهای و طعم پرتقال
مواد لازم برای 6 نفر :
آرد کامل الك شده ........................................250 گرم
بیکینگپودر..................................................1 قاشق غذاخوری
دارچین...................................................... 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی تازه (کوبیده شده)........................1 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی..............................................7 قاشق غذاخوری
شکر قهوهای............................................. نصف لیوان
هویج خرد شده ........................................250 گرم
موز........................................................ 1 عدد متوسط
پرتقال (پوست و آب آن).............................1 عدد
مواد لازم برای روی کیك:
پنیر خامهای..........................................225 گرم
پودر قند.............................................. 3 قاشق غذاخوری
پرتقال (پوست آن، خلال شده) ...............1 عدد
آرد، بیکینگپودر و ادویهها را مخلوط کنید. شکر و روغن را نیز افزوده و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. در این مرحله هویج، موز، آب پرتقال و پوست رنده شده آن را به مخلوط اضافه نمایید. مواد را داخل سینی مخصوص فر که قبلاً چرب کردهاید بریزید و در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ تا۵٠ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیك، چنگالی را به مرکز کیك فرو کنید. سپس چنگال را خارج کنید. اگر تمیز بود، فر را خاموش کنید و اجازه دهید کیك داخل فر به آرامی خنك شود. برای روی کیك، پنیر خامهای، پودر قند و خلال پوست پرتقال را کاملاً به هم بزنید تا نرم و یك دست شود. سپس آن را روی کیك پخش کنید.