سوربات شکلات و میوههای قرمز
مواد لازم براي 6 نفر :
آب ............................................475 گرم
شربت بهار نارنج.............................3 قاشق غذاخوری
شکر............................................115 گرم
پودر کاکائو..................................... 75 گرم
شکلات کاکائویی تختهای................ 50گرم
میوه قرمز (تمشك، شاتوت و توتفرنگی 400 گرم)
محتوای یخی که حالت شل داشته باشد و کمی بلرزد، سوربات شکلات نامیده میشود. تهیه آن در دستگاه بستنی ساز طعم مطبوع و لذیذتری خواهد داشت. اما در زیر، روش تهیه آن به صورت دستی آورده شده است.
آب، شربت، شکر و کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید. گاهی آن را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. مواد را از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در مواد ذوب شود. اجازه دهید مواد خنك شوند. مواد را داخل بستنی ساز بریزید تا یخ ببندد یا در فریزر قرار دهید. وقتی داخل مواد برفکی شد، از فریزر خارج کرده، دوباره هم بزنید تا مواد یك دست شوند. این عمل را باید چند بار انجام دهید تا مخلوط کاملاً یخ ببندد. سوربات به سرعت نرم و آبکی میشود. بنابراین آن را ۱٠ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کنید و با قاشق مخصوص در ظرف سرو بریزید و با میوههای قرمز تزیین کنید.