Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:29

29
فروردین
بیسکویت جو با پرتقال و خرما

بیسکویت جو با پرتقال و خرما

طرز تهیه بیسکویت جو با پرتقال و خرما

بیسکویت جو با پرتقال و خرما

 

 

مواد لازم برای تهیه 25 عدد بیسكویت:

 

شکر قهوه‌ای نرم ...................................150 گرم

روغن گیاهی.......................................... 10 قاشق غذاخوری

پرتقال پوست گرفته و خرد شده...................1 عدد

آ‌رد سبوس‌دار الك شده..........................150 گرم

آ‌رد جوی  دوسر (چاودار)......................... 75 گرم

بیکینگ‌پودر............................................ 1 قاشق چایخوری

خرمای خشك خرد شده........................ 75 گرم

 

شکر و روغن را با هم‌زن کاملاً‌هم بزنید تا مخلوط پف کرده و روشنی حاصل شود. سپس تکه‌های ریز پرتقال را اضافه کنید. آ‌رد سبوس‌دار، آ‌رد جو و بیکینگ‌پودر را مخلوط و کم‌کم به مواد بالا اضافه کنید. مواد را با حرکت دورانی قاشق به آ‌رامی هم بزنید تا کاملاً‌یك دست شوند. در این مرحله خرما را اضافه کنید و مجدداً مخلوط را به هم بزنید. به وسیله قاشق از مخلوط آ‌ماده به مقدار مساوی و با فاصله مناسب در سینی فری که کف آ‌ن را کاغذ روغنی قرار داده‌اید بچینید. بیسکویت‌ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲٠ دقیقه قرار دهید تا سطح بیسکویت‌ها کاملاً طلایی شود.سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید بیسکویت‌ها سرد شوند. سپس آ‌ن‌ها را سرو نمایید.

پیشنهاد: در صورت تمایل می‌توانید به جای خرما از برگه زردآ‌لو، کشمش یا انجیر خشك نیز استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت جو با پرتقال و خرما تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز