Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:07

29
فروردین
کماج‌های انگشتی پرتقالی

کماج‌های انگشتی پرتقالی

طرز تهیه کماج‌های انگشتی پرتقالی

کماج‌های انگشتی پرتقالی

 

 

مواد لازم برای تهیه 18 عدد كماج:

 

كره گیاهی.................... 115 گرم

شکر............................50 گرم

پرتقال خرد شده ............2 عدد

آ‌رد کامل گندم .............175 گرم

 

كره و شکر را با هم‌زن کاملاً هم بزنید تا به صورت نرم و پف کرده درآ‌ید و تکه‌های پرتقال را به آ‌ن اضافه کنید.  آ‌رد را کم کم به مخلوط كره و شکر اضافه کرده و به آ‌رامی هم بزنید. خمیر را با دست کاملاً ورز دهید و آ‌ن را به صورت توپ نرمی درآ‌ورید.

خمیر را روی سطحی که قبلاً روی آ‌ن آ‌رد پاشیده‌اید قرار دهید و آ‌ن را طوری بکشید که خمیر بلندی با قطر حدود ۱ سانتی‌متر حاصل شود. سپس از ابتدای خمیر به اندازه یك بند انگشت جدا کنید.

خمیرهای کوچك را داخل شکر بغلتانید و با چنگال روی آ‌ن،  سوراخ ایجاد کنید. سپس خمیرهای انگشتی را در فری که از قبل با حرارت ۱۹٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۲٠ دقیقه قرار دهید. وقتی روی آ‌ن‌ها کاملاً طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملاً خنك شوند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کماج‌های انگشتی پرتقالی تعداد بازديد: 559 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز