کماجهای انگشتی پرتقالی
مواد لازم برای تهیه 18 عدد كماج:
كره گیاهی.................... 115 گرم
شکر............................50 گرم
پرتقال خرد شده ............2 عدد
آرد کامل گندم .............175 گرم
كره و شکر را با همزن کاملاً هم بزنید تا به صورت نرم و پف کرده درآید و تکههای پرتقال را به آن اضافه کنید. آرد را کم کم به مخلوط كره و شکر اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. خمیر را با دست کاملاً ورز دهید و آن را به صورت توپ نرمی درآورید.
خمیر را روی سطحی که قبلاً روی آن آرد پاشیدهاید قرار دهید و آن را طوری بکشید که خمیر بلندی با قطر حدود ۱ سانتیمتر حاصل شود. سپس از ابتدای خمیر به اندازه یك بند انگشت جدا کنید.
خمیرهای کوچك را داخل شکر بغلتانید و با چنگال روی آن، سوراخ ایجاد کنید. سپس خمیرهای انگشتی را در فری که از قبل با حرارت ۱۹٠ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲٠ دقیقه قرار دهید. وقتی روی آنها کاملاً طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملاً خنك شوند.