Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:27

29
فروردین
شارلوت شاتوت

شارلوت شاتوت

طرز تهیه شارلوت شاتوت

شارلوت شاتوت

 

  

مواد لازم برای 4 نفر :

 

مغز نان تازه‌ی خرد شده...................۱۷۵ گرم

شکر قهوه‌ای نرم................................4 قاشق غذاخوری

شربت قند (بار).................................4 قاشق غذاخوری

لیموی خرد شده و آ‌ب آ‌ن....................2 عدد

گردو...............................................5 عدد

كره گیاهی.....................................5 قاشق غذاخوری

شاتوت.......................................... نیم كیلوگرم

کمپوت سیب برش داده شده ..........450 گرم

 

 

 

مغزهای نان را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در روغن سرخ نمایید تا برشته و طلایی شوند. آن‌ها را کناری قرار دهید تا خنك شوند. شکر، شربت، تکه‌های لیمو و آب آن را با هم مخلوط و گرم کنید. سپس خرده نان‌های طلایی شده را به مخلوط بالا اضافه نمایید. 

پوست گردوها را به وسیله خرد کن کاملاً خرد کنید. کف ظرف مخصوص را با روغن گیاهی چرب کرده و یك ردیف شاتوت کف ظرف بچینید.

سپس روی آ‌ن را با لایه نازکی از مخلوط خرده نان بپوشانید. سیب‌ها را به صورت لایه نازکی روی مواد بچینید. مراحل بعدی را به ترتیب با شاتوت، خرده نان و سیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.

لازم به یادآ‌وری است که لایه آ‌خر باید مخلوط خرده نان باشد. ظرف را کاملاً پر کنید. زیرا مواد در طول مرحله پخت جمع شده و با دیواره ظرف برابر می‌شوند. شارلوت را در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳٠ دقیقه قرار دهید تا طلایی و میوه‌ها نرم شوند. شارلوت را گرم سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شارلوت شاتوت تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز