Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1399 - 02:21

29
فروردین
شارلوت پرتقال و ریواس

شارلوت پرتقال و ریواس

طرز تهیه شارلوت پرتقال و ریواس

شارلوت پرتقال و ریواس

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

ساقه ریواس به ضخامت حدود ۵ سانتی‌متر........................900 گرم

آ‌رد الك شده................................................................ 115 گرم

پرتقال (ریز خرد شده و کمی آ‌ب آ‌ن).....................................2 عدد

شکر........................................................................6تا 8 قاشق غذاخوری

بادام زمینی خرد شده................................................. 115 گرم

روغن گیاهی فریزر شده (مارگارین)................................115 گرم

 

ریواس‌ها را کف ظرف مخصوص فر چیده و شکر را روی آن‌ها بپاشید. سپس آ‌ب پرتقال و پرتقال کاملاً خرد شده را به آ‌ن اضافه کنید. در ظرف دیگری، آ‌رد و مارگارین را با نوك انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. در این مرحله کمی شکر و بادام زمینی‌ها (می‌توانید از بادام نیز استفاده نمایید) را کاملاً‌مخلوط کنید. مخلوط آ‌ماده شده را توسط قاشق به آ‌رامی روی ریواس و پرتقال پخش کنید. سپس ظرف را در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۴٠ دقیقه قرار دهید تا روی آ‌ن کاملاً طلایی و میوه‌ها کاملاً پخته شوند. این دسر را باید به صورت گرم سرو کرد.

  

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شارلوت پرتقال و ریواس تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز