شارلوت پرتقال و ریواس
مواد لازم برای 6 نفر :
ساقه ریواس به ضخامت حدود ۵ سانتیمتر........................900 گرم
آرد الك شده................................................................ 115 گرم
پرتقال (ریز خرد شده و کمی آب آن).....................................2 عدد
شکر........................................................................6تا 8 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده................................................. 115 گرم
روغن گیاهی فریزر شده (مارگارین)................................115 گرم
ریواسها را کف ظرف مخصوص فر چیده و شکر را روی آنها بپاشید. سپس آب پرتقال و پرتقال کاملاً خرد شده را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری، آرد و مارگارین را با نوك انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. در این مرحله کمی شکر و بادام زمینیها (میتوانید از بادام نیز استفاده نمایید) را کاملاًمخلوط کنید. مخلوط آماده شده را توسط قاشق به آرامی روی ریواس و پرتقال پخش کنید. سپس ظرف را در فری که از قبل با حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴٠ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً طلایی و میوهها کاملاً پخته شوند. این دسر را باید به صورت گرم سرو کرد.