كیك میوهای
مواد لازم:
آرد سفید...............................................۱۷۵ گرم
تخممرغ....................................................۳ عدد
شكر ..................................................۱۱۰ گرم
وانیل.....................................................یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل و روی كیك:
سنایچ پرتقالی.............................................۶ قاشق غذاخوری
خامهی شیرین..........................................۵۰۰ گرم
میوهی تازه (گیلاس، توتفرنگی،انگور) ..........۵۰۰ گرم
مغز پسته و بادام خرد شده..........................۱۵۰ گرم
پودر آگارآگار..................................................۱ قاشق چایخوری
شكر..........................................................۲ قاشق غذاخوری
آب .......................................................۲۰۰ سیسی
فر را با حرارت ۳۵۰ درجهی فارنهایت گرم كنید; ته ظرف گرد مخصوص كیكپزی به قطر ۲۱ سانتیمتر را كاغذ روغنی بگذارید و كف و دیوارهی آن را چرب كنید.
تخممرغ، شكر و وانیل را در ظرفی بریزید; ۱۰ دقیقه بزنید تا كرمرنگ شود سپس آرد را كمكم اضافه و مخلوط كرده و داخل قالب بریزید و در طبقهی وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد; سپس از فر بیرون بیاورید; بعد از ۵ دقیقه از قالب درآورید و صبر كنید تا سرد شود. كیك را از وسط به طور افقی به ۲ لایه تقسیم كنید و سنایچ را روی سطح هر لایه بمالید سپس خامه را بزنید تا فرم بگیرد. نیمی از خامه را روی لایهی زیری بمالید و نصف میوهها را روی آن بگذارید. لایهی دوم را روی میوهها قرار دهید و بقیهی خامه را روی كیك و دیوارهی آن بمالید و با كمك چاقو، خردهبادام و پسته را به دور كیك بمالید و بقیهی میوهها را روی كیك قرار دهید و با برس، آگارآگار آماده را روی میوهها بمالید تا تازه بماند.
روش تهیهی آگار آگار
پودر آگار را با شكر و آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا كمی بجوشد. سپس صبر كنید تا سرد شود و روی كیك بمالید.