شیرینی میوههای گرم
مواد لازم برای ۱۲ شیرینی:
خمیر ورقهای........................۳۰۰ گرم
توتفرنگی............................۴۰۰ گرم
كمپوت آناناس.......................۱۰۰ گرم
پنیر خامهای.........................۲۰۰ گرم
آب لیمو ................................۱ قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ...........................۲ عدد
پودر قند.................................برای تزئین
خمیر را روی سطح آردپاشی شده پهن كنید و ۱۲ مستطیل در حدود ۱۲*۱۵ سانتیمتر از آن ببرید. توتفرنگیها را بشویید، سپس خشك كرده و به قطعات كوچك خرد كنید. تكههای آناناس را از قوطی كمپوت خارج كنید و در صافی قرار دهید تا آب آن بریزد. فر را با دمای ۱۸۰ درجهسانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. پنیر خامهای و آب لیمو را با هم مخلوط و به توتفرنگی و كمپوت آناناس اضافه كنید. زردههای تخممرغ را در كاسهای بریزید. ۳ قاشق سوپخوری مخلوط میوه و پنیر خامهای را روی نیمی از هر یك از خمیرها بریزید. با استفاده از برس، لبه خمیرها را به زرده تخممرغ آغشته كنید و نیمه خالی خمیر را روی نیمه دیگر برگردانید و با پشت چنگال فشار دهید تا به هم بچسبند. خمیرها را در سینی فر كه در آن كاغذ روغنی انداختهاید بگذارید و در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. شیرینیها را از فر خارج كنید و روی آنها پودر قند بپاشید و سرو كنید.