تارت توتفرنگی كرمدار
مواد لازم برای ۸ نفر:
خمیر ورقهای...........................۵۰۰ گرم
توتفرنگی..............................۳۰۰ گرم
آب پرتقال...................................۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ...................................۳ قاشق غذاخوری
خامهی فرم گرفته......................۲۵۰ گرم
وانیل .....................................یك چهارم قاشق چایخوری
مربای سیب...............................۲ قاشق غذاخوری
فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۳۰ درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر را به شكل ۸ مستطیل بلند ببرید و در سینی فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید قرار دهید و چندین جای آن را با چنگال سوراخ كنید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا خمیر ورقه، ورقه طلایی شود. توتفرنگیها را بشوئید و خشك كنید و همراه آب پرتقال و پودر قند حرارت دهید تا بپزند. سپس له كرده و از صافی رد كنید. خامه و وانیل را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. هر ورقه خمیر را از وسط برش دهید تا از یك لایه به عنوان پوشش دیگری استفاده كنید. مربای سیب را روی یك لایه خمیر بمالید سپس خامه را با قاشق روی آن بمالید و دست آخر سس توتفرنگی را با قاشق روی آن بریزید و لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و سرو نمایید.