Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

22
فروردین
تارت توت‌فرنگی كرمدار

تارت توت‌فرنگی كرمدار

طرز تهیه تارت توت‌فرنگی كرمدار

تارت توت‌فرنگی كرمدار

 

 

مواد لازم برای ۸ نفر:

 

خمیر ورقه‌ای...........................۵۰۰ گرم

توت‌فرنگی..............................۳۰۰ گرم

آ‌ب پرتقال...................................۲ قاشق غذاخوری

پودر قند ...................................۳ قاشق غذاخوری

خامه‌ی فرم گرفته......................۲۵۰ گرم

وانیل  .....................................یك چهارم قاشق چای‌خوری

مربای سیب...............................۲ قاشق غذاخوری

 

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۳۰ درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر را به شكل ۸ مستطیل بلند ببرید و در سینی فر كه آ‌ن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید و چندین جای آ‌ن را با چنگال سوراخ كنید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا خمیر ورقه، ورقه طلایی شود. توت‌فرنگی‌ها را بشوئید و خشك كنید و همراه آ‌ب پرتقال و پودر قند حرارت دهید تا بپزند. سپس له كرده و از صافی رد كنید. خامه و وانیل را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. هر ورقه خمیر را از وسط برش دهید تا از یك لایه به عنوان پوشش دیگری استفاده كنید. مربای سیب را روی یك لایه خمیر بمالید سپس خامه را با قاشق روی آ‌ن بمالید و دست آ‌خر سس توت‌فرنگی را با قاشق روی آ‌ن بریزید و لایه دیگر خمیر را روی آ‌ن قرار دهید و سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت توت‌فرنگی كرمدار تعداد بازديد: 1214 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز