دونات توت فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید.......................................۱۵۰ گرم
بیكینگپودر....................................... ۴ قاشق چایخوری
پنیر خامهای (كم چرب)......................۷۵ گرم
شیر .............................................۵۰ میلیلیتر
روغن مایع ....................................۵۰ میلیلیتر
شكر ..........................................۴۰ گرم
وانیل............................................یك چهارم قاشق چایخوری
نمك...............................................كمی
توتفرنگی......................................۲۰۰ گرم
حبه قند..........................................۱۵ عدد
روغن برای سرخ كردن.......................به اندازهای كه دونات در آن غوطهور شود
پودر قند.........................................برای تزئین
آرد، بیكینگ پودر، پنیر خامهای، شیر، روغن، شكر، وانیل و نمك را مخلوط كنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را روی سطحی كه آرد پاشیدهاید باز كنید. توتفرنگیها را بشوئید و خشك كنید و خرد كنید. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم كنید و وسط هر كدام مقداری توتفرنگی و یك حبه قند قرار دهید و آن را به صورت گلوله درآورید. روغن را در سرخكن یا در ظرفی مناسب داغ كنید و دوناتها را در روغن فراوان سرخ كنید تا طلایی شود. سپس با كفگیر از روغن خارج كنید و روی كاغذ حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. كمی خاكه قند روی دوناتها بپاشید و سرو نمایید.