پای سیب برگردان
مواد لازم برای ۴ نفر:
خمیر ورقهای.......................۲۵۰ گرم
سیب................................۳۰۰ گرم
آب لیمو ...............................۲ قاشق غذاخوری
شكر ................................۱۰۰ گرم
كره برای چرب كردن قالب........كمی
توتفرنگی برای تزئین ............۱۵۰ گرم
خمیر را روی یك سطح آردپاشی شده باز كنید و ۴ دایره به قطر ۱۲ سانتیمتر از خمیر ببرید. سیبها را بشوئید و هستهی آن را خارج كنید و ورقه كنید. سپس آب لیمو را روی آنها بریزید. ۴ قالب به قطر ۱۲ سانتیمتر انتخاب كنید و یك چهارم شكر را در آن بریزید و حرارت دهید تا به صورت كارامل درآید. سپس یك چهارم سیبها را در قالب بریزید تا به كارامل آغشته شوند. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت گرم كنید. روی هر قالب را با یكی از خمیرها بپوشانید. هر چهار قالب را در طبقه وسط فر به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه بپزید. سپس اجازه دهید كه كیك به مدت ۳۰ دقیقه خنك شود. سپس آن را برگردانید و با توتفرنگی تزئین و سرو كنید.